Bejelentkezés

Ha rendelkezik regisztrált kártyával, a gombra kattintva időpontot tud foglalni.

Még nem vagyok tag

2023 nyarán koncertek a Gapa Terasz és Parkerdőben!

A GAPA Terasz és Parkerdő a Száka-hegy tetején, magánterületen fekvő természetes és épített teraszokkal, sétányokkal és kilátóval ellátott terület.

Környezetvédelmi szempontból az idei szezonban előre szervezett rendezvényekkel várunk Titeket a Parkerdő területén.
Ez azt is jelenti, hogy ezekben az időpontokban leszünk csak nyitva, ilyenkor tudtok eljönni hozzánk és a koncertek és finom ételek, borok társaságában élvezni a balatoni kilátást.

Figyeljétek a honlapot és a Facebook oldalunkat, mert ezeken a platformokon fogunk tájékoztatni titeket a rendezvények időpontjáról!

LÁTOGATÁS EGYÉNILEG, CSOPORTOSAN

Október és március között A Gapa Terasz és Parkerdő zárva tart. Azonban előre egyeztetett időpontban, saját felelősségre, létszámtól függetlenül 10.000 Ft/alkalom díjért (mely 1 fő személyzet költségét) látogatható a Gapa Terasz és Parkerdő. A bejutás feltételeinek biztosítása érdekében, legkésőbb a tervezett látogatás előtt 1 héttel előzetes időpontegyeztetés a következő módokon lehetséges:


Gapa Terasz és Parkerdőről

Attrakciók

Száka-hegy

Galéria

Webshop

👉Ha Balatonfüred felől érkezel: A Vázsonyi úton haladva, Balatonfüred táblát elhagyva, a Franciska Grill után még kb. 200 méterre, balra kell lekanyarodni az erdős útra.
📍 Ha Balatonszőlős felől érkezel: A Balatonfüred felé vezető Vázsonyi úton kell kb 2 km-t haladni és a 60-as forgalomkorlátozó tábla előtt lehet lekanyarodni az erdei bevezetőútra.
↩️Miután rákanyarodtál az erdei köves útra, kb. 200 métert haladj előre. Ezután elérsz egy útelágazáshoz, ahol ha jobbra tartasz, a parkoló és bájárathoz érkezel, ahol le tudod tenni az autót. Ha itt már nem találsz helyet, az elágazás bal oldalán is kialakításra került a fák között néhány parkolóhely. A Gapa Terasz és Parkerdő főbejáratát a helyszín térképe jelzi, amelyen belül a kerékpárral érkezők is le tudják rakni járműveiket. A bejárati kaputól kellemes ösvényen, közel 200m-es sétával tudod megközelíteni a Parkerdő területét.
 

Impresszum

ÁSZF