Gapa Terasz és Parkerdő
Gyere és nézz körbe!
Previous
Next

Rólunk

Balatonfüred legnyugatibb magaslatán, közel a Balatonhoz, de távol a nyüzsgő tömegtől, a Száka-hegyen található a különleges hangulatú, ligetes-tölgyes Gapa Terasz és Parkerdő, amely ideális helyszínt biztosít a természet és az erdő nyugalmát, szépségét keresők és aktív kikapcsolódásra vágyók számára. 

Hangulatos sétányok, kivételes balatoni panorámájú teraszok és kilátó, erdei játszótér és akadálypálya, csobogó, egészséges finomságokat kínáló foodtruck, és változatos programok várják az idelátogatókat: játékos természetismereti és kézműves foglalkozások a kicsiknek, erdei túrák, workshopok az egészségtudatosság és önismeret témakörében, borkóstolók és koncertek a felnőtteknek. 

A Parkerdő 2023. október 15. után zárva tart, nyitás 2024. tavaszán.

Attrakciók

Száka-hegy

KEDVEZMÉNYES CSOMAGOK 
ÓVODAI ÉS ISKOLAI CSOPORTOKNAK

A GAPA Terasz és Parkerdő nagyszerű helyszín lehet sportnapra, challange dayre, iskolai osztályok, de akár a tantestület tematikus kirándulására is – a lehető legkezdvezőbb áron.
 
Missziónk, hogy minél több embernek megmutathassuk a Száka-hegy csodálatos világát, ezért a nevelési és oktatási intézmények számára rendkívül kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat.
 

Webshop

👉 Ha Balatonfüred felől érkezel: A Vázsonyi úton haladva, Balatonfüred táblát elhagyva, a Franciska Grill után még kb. 200 méterre, balra kell lekanyarodni az erdős útra.
📍 Ha Balatonszőlős felől érkezel: A Balatonfüred felé vezető Vázsonyi úton kell kb 2 km-t haladni és a 60-as forgalomkorlátozó tábla előtt lehet lekanyarodni az erdei bevezetőútra.
↩️ Miután rákanyarodtál az erdei köves útra, kb. 200 métert haladj előre. Ezután elérsz egy útelágazáshoz, ahol ha jobbra tartasz, a parkoló és bejárathoz érkezel, ahol le tudod tenni az autót. Ha itt már nem találsz helyet, az elágazás bal oldalán is kialakításra került a fák között néhány parkolóhely. A Gapa Terasz és Parkerdő főbejáratát a helyszín térképe jelzi, amelyen belül a kerékpárral érkezők is le tudják rakni járműveiket. A bejárati kaputól kellemes ösvényen, közel 200m-es sétával tudod megközelíteni a Parkerdő területét.
 
Bicikli túra csoport, mozgásában korlátozott, vagy babakocsis vendég esetén a Gapa Terasz alsó (fa deszkázatú) kapuját kinyitjuk (+3670 787 8952 )!
 

Kedves Vendégeink!

A parkerdő nyitvatartását a természet kincseinek megőrzése érdekében az itt megjelölt napokra korlátozzuk. Szíves megértéseteket köszönjük!

A változtatás jogát fenntartjuk! (időjárás, zártkörű rendezvények).

Belépőjegy vásárlására a weblap Érkezés előtt/Belépőjegyek fül alatt, vagy a helyszínen a Foodtruck (büfékocsi) személyzeténél vásárolhatóak!

A belépőjegy ára (6 év fölött) egységesen 2500Ft/fő, és az értéke lefogyasztható, illetve rendezvényeink esetén ettől eltérhet!

Kapcsolat: +3670 787 8952 

gapaterasz@gapa.hu
info@gapa.hu

 

NYITVATARTÁS:


Május 18., 19. és 26. vasárnap                       10:00-18:00

Június minden szombat                                  10:00-18:00

Július minden péntek, szombat, vasárnap   10:00-20:00

Augusztus 16-17-18-19-20.                             10:00-20:00

                    24-25. és 31.                                  10:00-18:00

Impresszum

ÁSZF