KÉKSZALAG FESZTIVÁL

A Gapa Terasz és Parkerdő a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is csatlakozik a Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett “A Balaton ünnepéhez”, a Kékszalag tókerülő vitorlás versenyhez. A háromnapos verseny ideje alatt a parkerdő tartalmas és izgalmas programokkal várja a látogatókat.

A regatta páratlan látványt nyújtó rajtja kellemes reggeli falatok kíséretében megtekinthető a lomb-teraszról. Az aktív kikapcsolódásra vágyók felülhetnek a több száz vitorlás látványa keltette pozitív hullámokra és csodás napindító panorámás jógával kezdődhet a csütörtök reggel. Délelőttől pedig változatos programokkal várjuk a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Természetismereti foglalkozásokkal és a nagyobbaknak természetfotózási mini kurzussal szeretnénk emlékezetes perceket szerezni és közelebb hozni az erdők csodás világát a kellemes atmoszférájú ligetes erdőben.

Kreatív, árnyas teraszunkon a nap folyamán a felnőtteknek és a gyerekeknek is különleges ékszerek készítésére lesz lehetőségük.  A fesztivál hangulatról pedig vidám játékokkal és feladatokkal megspékelt programjaink gondoskodnak egészen késő délutánig.

A verseny lezáró napján, szombaton pedig a Száka – hegy egy igazi mese-erdővé alakul át, ahol felejthetetlen kalandok várják a gyerekeket.