KAPCSOLAT

E-mail cím: gapaterasz@gapa.hu

Telefonszám: +36707878952

Facebook oldal: www.facebook.com/gapateraszparkerdo

Jegyvásárlás a parkerdő központjában található foodtruck-ban és a webshopon lehetséges.Ha Balatonfüred felől érkezel: A Vázsonyi úton haladva, Balatonfüred táblát elhagyva, 200 méter megtétele után balra kell lekanyarodni az erdős útra.

👉Ha Balatonfüred felől érkezel: A Vázsonyi úton haladva, Balatonfüred táblát elhagyva, a Franciska Grill után még kb. 200 méterre, balra kell lekanyarodni az erdős útra.
📍 Ha Balatonszőlős felől érkezel: A Balatonfüred felé vezető Vázsonyi úton kell kb 2 km-t haladni és a 60-as forgalomkorlátozó tábla előtt lehet lekanyarodni az erdei bevezetőútra.
↩️Miután rákanyarodtál az erdei köves útra, kb. 200 métert haladj előre. Ezután elérsz egy útelágazáshoz, ahol ha jobbra tartasz, a parkoló és bájárathoz érkezel, ahol le tudod tenni az autót. Ha itt már nem találsz helyet, az elágazás bal oldalán is kialakításra került a fák között néhány parkolóhely. A Gapa Terasz és Parkerdő főbejáratát a helyszín térképe jelzi, amelyen belül a kerékpárral érkezők is le tudják rakni járműveiket. A bejárati kaputól kellemes ösvényen, közel 200m-es sétával tudod megközelíteni a Parkerdő területét.
 
Ha a GPS véletlenül Balatonfüredről a Szőlősi út felé hoz, akkor a Száka-dűlőn haladj felfelé, amíg a bal oldalon látsz egy nagy fakaput, ami a Gapa Terasz és Parkerdő akadálymentes bejárata. Itt haladj tovább, és ahogy az út balra kanyarodik, megérkezel a parkolóhoz és főbejárathoz.