Gapa Zamatműhely
Természetes, adalék- és tartósítószermentes termékek a Balaton-felvidékről
Adalék- és tartósítószermentesen
Történetünk és filozófiánk
A Gapa Zamatműhely a Balaton-felvidék és a Bakony találkozásánál, Balatonfüreden, a Száka-hegy szívében található, ahol a szőlőtermesztés és borkészítés mellett a fenntartható egészségtudatosság is középpontba került.
A Zamatműhely tevékenységének alapvető célja, hogy a birtokon termett, és a környező tájakról (a Bakony éléskamrájából) származó kiváló minőségű gyümölcs felhasználásával üvegbe zárjuk az éltető természetet annak minden áldásos hatásával együtt.
Adalék- és tartósítószermentes lekvárjainkkal, smoothiekkal, aszalványokkal és az ünnepi alkalmakra szánt praliné termékeinkkel szeretnénk a mindennapokba örömet és egészséget csempészni.


Egyenesen a Bakony éléskamrájából
A 2023-ban indított üzem a legkorszerűbb berendezésekkel és szakszerű személyzettel azon dolgozik, hogy a saját termelésű és a Bakony éléskamrájából érkező magas minőségű alapanyagokból, kíméletes technológiával, adalékanyagok nélkül természetes, egészséges és élvezetes termékeket készítsünk.
Műhelyünkben készítünk szilvából, almából, barackból, eperből, meggyből, cseresznyéből minden jót, de különösen lekvárt, smoothiet, aszalványt, és csokoládéval bevont desszerteket is. De, olyan régi népi édességek is, mint a zölddió befőtt is színesítik a termékpalettánkat.
Az üzemet körülölelő fűszerkert és az immár szépen termő mandulaültetvény adta lehetőségek 2025-től újabb érdekes ízekkel és finomságokkal szélesítik majd kínálatunkat.